Malaga

Malaga

tiistai 5. heinäkuuta 2016

7.matkapäivä 17.9.2016 Lauantai

Tänään kierreltiin katselemassa lähialueiden kirpputoreja ja markkinoita.

Ensin ajeltiin Fuengirolaan jossa oli valtavan kokoinen Feria-alue täynnä vanhaa kirpputori roinaa,ei ostettu miitään mutta tulipahan käytyä ihmettelemässä.

 La Gala de Mijas nimisestä paikasta löytyi kuvan tori.TomTom ei tunnistanut osoitetta Mijas Costa jossa meille kerrottiin tuon markkinapaikan olevan.Ostin täältä kellon ja 2 paitaa rahaa paloi yht. 20€.

Rannalla tai uima-altaalla ei olla vielä kerritty tällä lomalla löhöilemään, kuvan ranta löytyy Benalmadenasta jonka viereisellä Paseolla del Aguila juotiin jotain märkää ja puraistiin pientä päiväpalaa.

Ei muuten olla liioin läträity noiden viinaksien kanssakaan eilen iltaruokailun yhteydessä tilattiin eka pullo punaviiniä PT:n kanssa puokkiin.
Muutama olut on otettu sen jälkeen kun auto on pistetty päivän ajojen jälkeen hotellin parkkiin ,vettä kuluu näissä lämpötiloissa 2-3 litraa päivässä vaikkei edes urheilla tai esim. patikoida.

Niin siintä iltaruokailusta vielä sen viinipullon lisäksi tilattiin kuvan ravintolassa PT:n kanssa puoliksi
42 €uroa maksanut annos joka sisälsi erilaisia grillattuja lihoja ja makkaroita.
Annos oli todella mahtavan kokoinen olihan se nimenomaan kahdelle tarkoitettu mutta se sisälsi vain yhden folion sisällä paistetun pienen perunan.
Tuota perunaa ei pistetty puoliksi annoin PT:n syödä sen tai itse asiassa hän ilmoitti syövänsä perunan minä saan syödä makkarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti