Malaga

Malaga

maanantai 4. heinäkuuta 2016

11.matkapäivä 21.9.2016 Keskiviikko

 No niin nyt ollaan kotona taas ja monta matkakemusta rikkaampina.
Viimeisenä matkapäivän aamuna palautettiin hotellin avaimet jo klo. 7:30 ja hyönättiin ensimmäisten joukossa aamiaiselle.
Matkalla auton palautukseen tankattiin löpötankki vielä aivan piripintaan ja ajettiin se vuokranantajan talliin.
Kiitin hyvästä autosta ja sanoi että saatte sen melkein ehjänä takaisin näytin samalla takalokarin naarmua jonka Cordoban bussikuski teki ja tunnusti ajaneensa päin parkissa ollutta autoamme.
Onneksi olin ottanut kaiken kattavan vakuutuksen 0 Euron omavastuulla muuten tuota naarmua selviteltäisiin vielä pitkään ja monien firmojen vaatima takuusumma olisi kuukaudenkin varauksessa.
1950 kilometriä tuli tuolla autolla ajeltua liikkenneympyröiden luvatussa maassa.
Tuota liikenneympyrä ajamista ja väistämissääntöjä opiskelin hieman etukäteen samaa opiskelua suosittelen spanjuureillekin on suoranainen ihme ettei niissä pelti kolise useammin siksi härskisti ympyrän sisäkaistalta kurvataan ulos.

Autokatin tyttö heitti meidät tilataxilla kentälle lähtöselvitys ja turvatoimet sujuivat nopeasti ja ongelmitta.Tax Free kaupoista ei ostettu mitään.

PT osti sentään automaatista vesipullon josta hänellä riitti lipiteltävää melkein Helsinkiin asti.

Kännykällä seurasin lennon etenemistä.
Parkkihallin P3 puomi ei auennut ennakkoon tilatulla ja maksetulla piletillä oli kuulemma jotenkin piletti vioitunut,voi olla että samassa taskussa ollut kännykkä oli tuon lipun magneettijuovaa vioittanut.
Vaihdan seuraavalla reissulla parkkihallin sellaiseen jossa on rekisterikilpi tunnistus sillä tämä oli jo toinen kerta kun maksettu piletti ei kelpaa.
Kotkaan kuitenkin päästiin ilman muita ongelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti